De Buitenpoorter

Welkom bij groepsaccommodatie

De Buitenpoorter

Met het weidse uitzicht over de polder, de Westfriese Omringdijk en het IJsselmeer is dit een ideale locatie om met uw groep of familie te verblijven.

Groepsaccommodatie De Buitenpoorter in Avenhorn (Noord-Holland) biedt ruimte aan maximaal 28 gasten. De Buitenpoorter is de ideale plek voor familieweekenden, vriendengroepen, verenigingen of zorggroepen. Bovendien is onze inspirerende locatie uitermate geschikt voor (meerdaagse) vergaderingen, trainingen of cursussen.

De Buitenpoorter is een groepsaccommodatie met in totaal 10 slaapkamers die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer. Hiervan is er één geschikt voor mindervaliden. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. De gezellige gemeenschappelijke ruimte, voorzien van bar en biljart, heeft openslaande deuren en komt uit op het fraaie terras met aangrenzend de heerlijke grote tuin. Hierin kunnen kinderen lekker spelen. Voor barbecueën is een speciale hoek van de tuin ingericht. Op de eerste verdieping bevindt zich een loungeruimte. 

De Buitenpoorter
Grosthuizen 117
1633 ES Avenhorn

Tel 06 27 315 522

neem contact met ons op