De Buitenpoorter

De Buitenpoorter

Met het weidse uitzicht over de polder, de Westfriese Omringdijk en het IJsselmeer is dit een ideale locatie om met uw groep of familie te verblijven.

De Buitenpoorter is een mooie groepsaccommodatie die zeer geschikt is voor groepen als

  • familie
  • bedrijven
  • vrienden
  • sportclubs
  • zorggroepen

De Buitenpoorter onderscheidt zich doordat er geen slaapzalen zijn maar kleine kamers.
Er zijn acht tweepersoonskamers en twee zespersoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. De gezellige gemeenschappelijke ruimte, voorzien van bar en biljart, heeft openslaande deuren en komt uit op het fraaie terras met aangrenzend de heerlijke grote tuin waarin kinderen lekker kunnen spelen. Voor barbecueën is een speciale hoek van de tuin ingericht. Op de eerste verdieping is een loungeruimte ingericht.

Workshops

De gemeenschappelijke ruimte is zeer geschikt voor workshops. U kunt hier iemand uitnodigen die er een workshop houdt. Als u een workshop wilt geven maar zelf geen geschikte plek heeft, kunt u ook bij ons terecht.

Meerdaagse trainingen

In retraite met het management van uw bedrijf of een opfriscursus voor een bepaalde afdeling: De Buitenpoorter is een inspirerende locatie voor een teambuilding, een meerdaagse training, vergadering of managementmeeting.

De vergaderzaal biedt ruimte aan 28 personen die allemaal kunnen overnachten zodat u geen tijd verloren laat gaan. De beste ideeën worden immers geboren tijdens de borrel of tijdens het eten. Wij verzorgen graag de catering maar u kunt dit ook zelf regelen. Uiteraard is WIFI-netwerk beschikbaar.

 

indeling begane grond
indeling verdieping
indeling legenda